Oppdatering

Nå begynner ting å falle på plass her, og design og lay out er omtrent som det skal være. Tar gjerne innspill på det om noen skulle ha en mening.

WordPress

Teknologien under her er bloggeverktøyet WordPress. Det virker etter hvert utrolig bra, selv om jeg måtte flyttes til en nyere server for at det skulle fungere optimalt. Det er koblet til en MySQL database på server og all redigering kan gjøres i nettleser, uansett hvor jeg måtte befinne meg, og uten egen programvare. For en utrolig vidunderlig ny verden vi lever i akkurat nå.

Det er dessuten et stort miljø som lager ulike widgets og plugins til denne så det er bare å legge til funksjonalitet etter som en trenger det.

Jeg finner det lett å konfigurere og sette opp, men det er meg. Klarer du å lese en avansert bruksanvisning, og ikke er ukjent med uttrykk som FTP, Database, CSS, HTML og lignende så får du til dette også.

Fremover skal jeg jobbe med å legge til innhold på sidene utenom bloggen, og fylle opp med flere fotoalbum. Etter hvert vil du kunne lese om dataspil, få med deg litt av mitt “akademiske” arbeid og diverse annet.

Følg med