Google navigering

Har siden introduksjonen i høst brukt Google til å navigere meg frem til alle mine oppdrag for Barnevakten, og det fungerer utrolig bra. Med det forbehold at jeg aldri har brukt dedikerte navigeringsløsninger må jeg si at jeg vanskelig kan se at det kan gjøres så mye bedre at det skal være verdt mange penger.
En GPS fra Tom Tom eller Garmin koster fra 1000 til 5000 eller mer, og en innebygget fra bilfabrikantene en formue.
Når vi nå har kommet til det punkt hvor alle har en smart telefon kan jeg vanskelig se at det kommer til å være et marked for dedikerte navigeringsløsninger til bil særlig mye lenger. Gratis løsninger er blitt bra nok, er lette å bruke og tilbyr integrasjon med andre applikasjoner.
Når jeg reiser ut på oppdrag trykker jeg på adressen i kalenderen og vips, så har jeg destinasjonen inne. Den brukervennligheten kan en vanlig GPS vanskelig matche.
Det er ikke alle områder telefonen kan slå dedikerte løsninger, et godt kamera er fremdeles bedre enn telefonens, men på navigasjon er vi der nå, føler jeg.