Fifa 12

I Fifa 12 er det fotball for alle pengene. Gjør deg klar for en storartet opplevelse med dette sportsspillet som byr på utallige timer moro sammen med familie og venner.

Fifa-serien kommer, som sikkert mange vet, med nye utgaver hvert eneste år, og i årets utgave er det kommet flere endringer i forhold til forårets spill – de vesentligste er knyttet til forsvarsspill og skader. I tillegg er det selvfølgelig lagt til nye spillere som faktisk ligner sine virkelige forbilder.

Det er fascinerende hvor raskt engasjerende dette spillet her. Selv spillere uten erfaring kan bare sette seg rett ned og spille spennende kamper sammen med venner eller andre familiemedlemmer. Det er lett å sette seg inn i kontrollene, samtidig som det finnes gode muligheter for mer erfarne og avanserte spillere til å tilpasse kontrollene i forhold til egne preferanser og ferdigheter.

Bruset fra tribunene er engasjerende og kommentatorene er varierte og gjentar seg i liten grad. Man kan velge mellom et imponerende antall lag, og de fleste fotballspillende nasjoner er representert. Her er det mulig å spille som sitt hjemlige favorittlag, eller som en internasjonal storhet.

Spillet har en stor enspillerdel med karrieremodus og andre varianter som er engasjerende nok i seg selv, men det er i først og fremst flerspillerdelen, der man kan spille mot eller sammen med andre, som virkelig vekker engasjementet.

”Fifa 12” er et meget godt spill som tilbyr mye moro på tvers av generasjoner. Om det er verdt å oppgradere fra fjorårets versjon blir opp til hver enkelt å vurdere, men om en ønsker å investere i litt moro som passer for hele familien, vil dette spillet være et svært godt valg. For den fotballinteresserte spillentusiast er vel dette mer eller mindre obligatorisk.

Barnevennlighet:
”Fifa 12” spillet egner seg for alle aldersgrupper, men det kreves nok en viss fotballinteresse for å fenge de yngste.

Vanskelighetsgrad:

3-6 år: Spillet er nok litt vanskelig for aldersgruppen, men vil fungere med voksen veiledning.

7-11 år: Spillet passer svært godt til denne aldersgruppen

12+: Spillet appellerer i høyeste grad også til ungdom og voksne, ikke minst som ”partyspill” der flere spiller samtidig.

Foreslått aldersgruppe: Passer for barn fra 3 år.

Format: PlayStation3, Xbox 360, PC, Nintendo Wii. Testet på Xbox 360, online-spill er ikke testet

Språk: Norsk tekst, engelsk tale.

Produsent: EA Sports

PEGI: 3

Barnevaktens vurdering: Anbefales

Andre anmeldelser:

Gamer.no

PressFire.no

Leave a Comment