Fat Princess – Fistful of Cake

06.09.2010

Et utrolig tåpelig spill som nok har en viss sjarme, men det taper seg fort.

Dette spillet er etter sigende basert på et spill med en viss suksess fra PlayStation3. Denne PSP-versjonen er dessverre preget av en del mangler. Den stakkars prinsessen er forhekset av vesener fra verdensrommet, og greier ikke å slutte å spise. Derav tittelen ”Fat Princess”. Denne prinsessen må reddes, og det er det spillet går ut på. Hvert lag har sin prinsesse, og det er om å gjøre å nå målet først.

Du kan spille på Internett eller i et lokalt nettverk mot andre spillere. En svakhet i forhold til nettspill er mangelen på kommunikasjon mellom spillerne.

Dersom du spiller alene er de utrolig dumme “medspillerne” en klar hemsko. Du kan gjøre det meste riktig, men taper likevel fordi den kunstige intelligensen i spillet fungerer såpass dårlig. Spillet har velkjente elementer fra både rolle- og strategispill, og vil nok appellere til enkelte med sin litt skrudde humor.

Barnevennlighet:
Spillet er uoversiktlig, til dels vanskelig og egner seg ikke for de aller yngste. Når du tar knekken på motspillerne spruter blodet, noe som er et unødig grep i et ellers tegneserieaktig spill. På grunn av svak kvalitet og mye vold kan vi ikke anbefale dette spillet.

Vanskelighetsgrad:

3-11 år: Under aldersgrensen

12+: Helt greit, men spillet er til tider frustrerende dårlig.

Foreslått aldersgruppe: Passer for barn fra tolv år.

Format: PSP (PlayStation Portable)

Språk: Engelsk tekst og tale

Distributør: Titan Studios

PEGI: 12

Barnevaktens vurdering: Anbefales ikke

Leave a Comment